De winkelwagen is leeg

Rolbanner 01

gratis verzendenGratis verzenden vanaf 50€
voor bestellingen via de webshop

Het juiste gewicht en bal maten, erg belangrijk!!

Voor veel jongens en meisjes is voetballen de ideale vrijetijdsbesteding. Ze voetballen op straat, op (school)pleintjes of op grasveldjes. Ze rennen, schieten en dribbelen alsof ze hun favoriete voetballer of voetbalster zijn. Als er een bal in de buurt is, moet er natuurlijk tegenaan getrapt worden.

FUTURE, top kwaliteit voetballen. Het merk voor de toekomst!

De FUTURE is speciaal ontwikkeld voor de jeugd. Belangrijk dat elke leeftijdscategorie voetbalt met het juiste gewicht EN bal maat. Bij veel verenigingen wordt hier niet goed mee omgegaan. Dit komt de gezondheid van jonge spelers niet ten goede, regelmatig spelen jonge voetballers met te zware voetballen.

Deze FUTURE voetbal heeft 12 panels waardoor hij perfecte vluchteigenschappen heeft. Voorzien van een butyle binnenbal en 4 polyester lagen.

Voor elke leeftijdscategorie een eigen bal, herkenbaar aan de kleur.

Ik zou graag in contact komen bij verenigingen om advies te geven en om ze natuurlijk de Future laten uitproberen.

Future voetbal 03

Pupil van de Week

Bij veel verenigingen is er bij elke thuiswedstrijd een Pupil van de Week, de jeugdspeler krijgt vaak een mooie aandenker mee naar huis en het is vooral een mooie belevenis. Ballen op Maat heeft hiervoor een Pupil van de Week voetbal, verkrijgbaar in club kleuren en voorzien van clublogo. Een mooie voetbal voor elke Pupil van de Week!

Heb je net als SDZZ uit Zevenaar en SVGG uit Megchelen ook intresse in een mooie Pupil van de week voetbal, neem contact op!

 

Pupil van de Week - Ballen op Maat

Pupil van de Week voor elke club!

Elke jonge speler wil graag eens Pupil van de Week worden. Een geweldige beleving, mee met de bespreking tussen de "grote" jongens. Samen de warming-up en natuurlijk mag deze Pupil van de Week de aftrap nemen, en scoren!

Ballen op Maat heeft hiervoor een Pupil van de Week bal gerealiseerd, verkrijgbaar in club kleuren en aan 2 kanten voorzien van clublogo. Ook voor eventueel een sponsor kan met 1 logo op de bal gedrukt worden. 

Wil je ook jouw Pupil van de Week laten stralen zoals deze topper hieronder, neem contact op!

Minimale afname is 50 stuks.

Mitharauf Kilinç ballenopmaat

Mobiele Pin!

Vanaf heden is het ook mogelijk je aankopen met pin te voldoen, dit om de dienstverlening te verbeteren.

De meeste aankopen gaan via de webshop en daar worden de betalingen afgerond met iDeal. Voor aankopen aan de "deur" kan er nu gepind worden!

MyPos voorziet Ballen op Maat / De Webneus van een mobielepin.

 

MyPos GO

Ballen Op Maat / De Webneus
Schubertstraat 3
6904 JG Zevenaar
informatie@ballenopmaat.nl
Tel: 0649916218