De winkelwagen is leeg

Rolbanner 01

gratis verzendenGratis verzenden vanaf 50€
voor bestellingen via de webshop

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Ballen Op Maat zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Ballen Op Maat geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

Alle producten van Ballen Op Maat die op maat van de klant worden gemaakt. Hierdoor is het niet mogelijk om uw bestelling te retourneren of te annuleren. Als de bestelling niet goed uitgevoerd is, vernemen wij dat graag via mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Garantie

Alle wedstrijd- en trainingsballen geld een garantie van 12 maanden. Op promotieballen geld een garantie van 6 maanden. De garantie geldt ten aanzien van waterafstotendheid, de vorm en het stikwerk.

 

Uitsluiting van garantie

Op schade veroorzaakt door slijtage, noppen, doornen, spijkers, betonnen palen, struikgewas, te hard op pompen en verkeerd gebruik van de nippel (met kans op beschadiging van het ventiel en/of binnenbal) en alle schade van buitenaf veroorzaakte door andere materialen en oorzaken.

Partners

images/image/Partners/Dierense-Boys.jpg
images/image/Partners/Bolsteam-wear.png
images/image/Partners/Logo_De_Graafschap_JO.png
images/image/Partners/Logo_Elver.png
images/image/Partners/Sdzz-200.jpg
images/image/Partners/SVBabberich.png
images/image/Partners/Logo_Rozijn_www.png
images/image/Partners/Maatjesstreetwear.jpg
images/image/Partners/vario-vierkant.png
images/image/Partners/PH-279.png
images/image/Partners/Veenoord.png
images/image/Partners/SVGG.png

https://svgg.nl/nieuw/

https://svgg.nl/nieuw/

Ballen Op Maat / De Webneus
Schubertstraat 3
6904 JG Zevenaar
mail@ballenopmaat.nl
Tel: 0649916218